Verkoop computers

Bent u op zoek naar een (nieuwe) computer? Bij van Rosmalen ComputerDiensten bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het kopen van uw nieuwe computer en voor de aanschaf van randapparatuur. In de winkel kunnen wij u een aantal voorbeelden laten zien en kijken wij graag samen met u welke wensen u heeft. Wij bouwen aan de hand van uw specifieke behoeftes uw nieuwe computer volledig op maat. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de computer 100% voldoet aan uw behoefte en kunt u weer zorgeloos aan de slag.

Bestanden overzetten
Heeft u op uw oude computer gegevens, documenten, muziek, films, afbeeldingen of andere bestanden staan die u ook graag op uw nieuwe computer wilt hebben, dan kunnen wij dit probleemloos voor u overzetten. Wanneer u een nieuwe computer gaat kopen, kan het zijn dat deze ook een recentere versie van een besturingssysteem, gaat bevatten. Er is dus een kans dat uw oude software, die u op uw oude computer had, op uw nieuwe computer niet zal werken. Dit geldt ook voor het eventuele aanschaffen van (nieuwe) randapparatuur. Voor meer duidelijkheid hierover, neem daarvoor contact met ons op.

Installatie bij u thuis
Wanneer u een computer/laptop heeft gekocht moet deze ook geïnstalleerd worden. Van Rosmalen ComputerDiensten wilt u hier graag bij helpen. Wij komen dan bij u thuis op een geschikt moment, om alles te installeren. Dus ook wanneer u een printer, internet of e-mail geïnstalleerd wilt hebben, doen wij dat graag voor u. Nadat wij alles geïnstalleerd hebben, kunt u er meteen mee aan de slag!
Elke nieuwe laptop of computer installeren wij, de eerste 45 minuten, kosteloos op locatie.

Bent u benieuwd wat Van Rosmalen ComputerDiensten voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, via 038-3336124 of info@vrcd.nl.