Computers

 

Werkt uw computer niet meer naar behoren? Of wilt u een extra computer kopen? Bij van Rosmalen ComputerDiensten bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het kopen van uw een nieuwe computer en voor de aanschaf van de daarbij behorende randapparaten. Wij bouwen aan de hand van de uw specifieke behoeftes uw nieuwe computer volledig op maat. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de computer 100% voldoet aan wat u ermee wilt doen en op deze manier kunt u weer zorgeloos aan de slag.

 

Bestanden overzetten

Uw documenten, afbeeldingen, muziek, films en alle overige bestanden kunnen wij probleemloos voor u overzetten naar de nieuwe computer.

 

Software en randapparatuur

Wij kunnen, van de software en randapparatuur welke u al in uw bezit heeft, zeggen of u dit weer kunt gebruiken of dat daar een oplossing voor gezocht moet worden. Uiteraard kunt u daarbij vertrouwen op goed en eerlijk advies.

 

Installatie bij u thuis

In de meeste gevallen zal de nieuwe computer thuis of op het werk ook weer aangesloten moeten worden op de printer en ingesteld moeten worden op internet en e-mail. Dit hoeft u niet zelf te doen als u dit niet kunt of wilt.
Van Rosmalen ComputerDiensten heeft experts in dienst die de aangeschafte producten thuis kunnen leveren en volledig naar wens installeren op een moment dat het ú schikt.
U kunt er daarna meteen mee aan de slag!

 

Computer Kampen

U kunt bij ons informatie verkrijgen per telefoon maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze computerzaak waar u een aantal voorbeelden van computers en randapparatuur kunt bekijken. Wij kijken graag samen met u welke oplossing er voor uw wensen nodig is en maken daar een offerte voor. Op die manier krijgt u heldere informatie en weet u waar u aan toe bent.

 

Wilt u een computer kopen? Kom langs in onze computerzaak en vraag gerust naar onze mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen ComputerDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Jouw bericht