Laptops

 

Tegenwoordig wordt er vaker voor een laptop dan voor een computer gekozen. Een laptop heeft natuurlijk wat voordelen ten opzichte van een PC zoals mobiliteit en ruimtebesparing.

 

Laptop kopen bij Van Rosmalen ComputerDiensten

Als uw oude laptop niet meer voldoet en niet meer gerepareerd kan worden, of u heeft behoefte aan een extra laptop, dan bent u bij Van Rosmalen ComputerDiensten aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe laptop en de daarbij behorende randapparaten. Wij richten de nieuwe laptop aan de hand van uw specifieke behoeftes in, zodat deze 100% voldoet aan hetgeen u ermee wilt doen en u weer zorgeloos aan de slag kunt.

 

Bestanden overzetten

Uw documenten, afbeeldingen, muziek, films en alle overige bestanden kunnen wij probleemloos voor u overzetten naar de nieuwe laptop.

 

Software en randapparatuur

Wij kunnen van de software en randapparatuur welke u al in uw bezit heeft zeggen of u dit weer kunt gebruiken of dat daar een oplossing voor gezocht moet worden. Uiteraard kunt u daarbij vertrouwen op goed en eerlijk advies en helpen wij u daarbij.

 

Installeren naar wens bij u thuis

In de meeste gevallen zal de nieuwe laptop thuis of op het werk ook weer aangesloten moeten worden op de printer en ingesteld moeten worden op internet en e-mail. Dit hoeft u niet zelf te doen als u dit niet kunt of wilt.
Van Rosmalen Computerdiensten heeft experts in dienst die de aangeschafte producten thuis kunnen leveren en volledig naar wens installeren op een moment dat ú schikt.
U kunt er daarna meteen mee aan de slag!

 

Laptop Kampen

U kunt bij ons informatie verkrijgen per telefoon maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze computerwinkel waar u een aantal voorbeelden van laptops en randapparatuur kunt bekijken. Wij kijken graag samen met u welke oplossing er voor uw wensen nodig is en maken daar een offerte voor. Op die manier krijgt u heldere informatie en weet u waar u aan toe bent.

 

Kom langs in onze computerwinkel en vraag gerust naar onze mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen ComputerDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Jouw bericht