Laptop voor student

 

Ook in het onderwijs is de computer niet meer weg te denken. Steeds meer opleidingen vereisen een laptop om tijdens de les op te werken en huiswerkopdrachten op te kunnen doen.

 

De juiste schoollaptop kiezen

De school verstrekt vaak een formulier met specificaties waaraan de laptop voor student aan moet voldoen. Door een laptop te kiezen die voldoet aan die specificatielijst, kunnen wij er zorg voor dragen dat uw kind de juiste laptop krijgt om zijn of haar studie goed op te kunnen doen.
Daarnaast zorgen wij voor een goede beveiliging op de laptop, een tas en eventueel een muis.

 

Schoollaptop kapot?

Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit kan het voorkomen dat er iets met de laptop gebeurt waardoor deze tijdelijk niet gebruikt kan worden. Van Rosmalen ComputerDiensten stelt een leenlaptop ter beschikking, omdat wij begrijpen hoe lastig het is om je laptop te moeten missen. Deze leenlaptop is voorzien van alle benodigde programmatuur zodat uw kind zorgeloos kan doorstuderen terwijl uw eigen laptop ondertussen gerepareerd of vervangen wordt.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen ComputerDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


 

 

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Jouw bericht