Windows Vista gebruikers, let op!

Microsoft stopt 11 april 2017 met de ondersteuning voor Windows Vista.

Indien u een PC of laptop met Windows Vista heeft, betekent dit concreet dat u vanaf begin volgend jaar niet meer veilig het internet op kunt omdat uw computer vatbaarder wordt voor hackers en virussen.

Het is dus verstandig tijdig over te stappen naar een ander besturingssysteem of te kiezen voor een nieuwe PC of laptop. Veelal is het aantrekkelijker om naar een nieuwe computer over te stappen gezien de computer met Vista al veel draaiuren heeft en een overstap naar een nieuwer besturingssysteem niet altijd probleemloos verloopt.
Onze vaste klanten weten het al, wij gaan ver met service! Op elke nieuwe computer zetten wij namelijk kosteloos de persoonlijke gegevens (documenten/foto’s/mail enz.) van uw oude computer en installeren wij deze aan huis. Daarnaast krijgt u bij aanschaf van een nieuwe laptop gratis een draadloze muis zodat u meteen volop kan gaan genieten van uw nieuwe aankoop!

Mocht u vragen hebben of vrijblijvend advies willen inwinnen, dan nodigen wij u van harte uit om bij ons eens binnen te lopen.