Systeemherstel

Heeft u problemen met uw computer, dan kan het gebeuren dat er een systeemherstel moet worden uitgevoerd. Bij systeemherstel zal de computer teruggezet kunnen worden naar een moment waarop de computer nog goed functioneerde.

Van Rosmalen ComputerDiensten raadt aan om niet zomaar een systeemherstel te laten uitvoeren! Want vaak is de oorzaak van het probleem niet bekend, waardoor dit niet opgelost wordt.
Wij raden u altijd aan om eerst bij onze winkel langs te komen. Wij zullen dan kijken waar de oorzaak zich kan bevinden. Uw computer kan geïnfecteerd zijn met virussen. Door deze virussen te verwijderen, kunnen de problemen misschien al opgelost worden. Ook kunnen er andere oorzaken zijn die eenvoudig opgelost kunnen worden. Op deze manier voorkomen wij dat wij uw computer onnodig terugzetten en mogelijk ook gegevensverlies ontstaat.

Back-up maken
Wij raden u aan om altijd back-ups te maken. Mocht er een systeemherstel uitgevoerd moeten worden, kan het gebeuren dat er bestanden worden verwijderd die niet meer kunnen worden teruggehaald. Als u een back-up heeft kunnen deze bestanden altijd weer teruggezet worden.
Weet u niet hoe een back-up gemaakt moet worden? Dan kan Van Rosmalen ComputerDiensten u hierbij ook helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.