Verkoop tablets

Veel mensen overwegen een tablet aan te schaffen, omdat het makkelijk mee te nemen is en een makkelijk formaat is om vast te houden. Graag wil Van Rosmalen ComputerDiensten u hier over infomeren, zodat u een goede keuze kunt maken. Hieronder lichten wij een aantal aandachtspunten toe die belangrijk zijn om mee te nemen in uw overweging.

Wat wilt u ermee doen?
De meeste mensen gebruiken de tablet om eenvoudige handelingen te doen zoals surfen op het internet, filmpjes en foto’s te bekijken.
Schrijft u veel teksten of wilt u complexere handelingen doen waarvoor u een veeleisende software nodig heeft? Dan raden wij u aan om voor een laptop te kiezen, omdat een laptop zwaardere software aankan en een prettiger toetsenbord heeft om te typen.

Besturingssysteem
De drie bekendste besturingssystemen van tablets zijn Google Android, Apple iOS en Windows. Deze besturingssystemen werken allemaal op een andere manier. Wij verkopen voornamelijk tablets met het besturingssysteem Windows. Een voordeel hierbij is dat u de meeste programma’s kunt installeren op uw tablet die u ook al gewend bent op uw Windows-laptop.
Wilt u toch liever een tablet met Android of een IPad met iOS? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Opslagruimte
Tablets hebben 2 soorten opslag. De één is een tabletopslag en de andere externe opslag. Wilt u films, foto’s en allemaal spellen spelen? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een tablet met externe opslagmogelijkheid. Zijn een paar applicaties genoeg? Dan kunt u kiezen voor een tablet met minder geheugen.

Verschillende formaten
Bij ons kunt u kiezen uit verschillende formaten tablets, namelijk kleine tablets en grote tablets tot aan 10.1 inch. Het ligt hieraan waarvoor u het wilt gebruiken. Hoe groter het scherm hoe prettiger het is om ermee te werken. Hoe groter het formaat, hoe duurder de tablet.

Overal internet?
Internet via wifi is voor de meeste mensen al voldoende. Er zijn genoeg plekken waar een wifi-netwerk is, waardoor u altijd wel aan de slag kunt. Toch zijn er tablets beschikbaar waarbij u met 3G of 4G op het internet kan. U bent dan verzekerd van overal internet. Een nadeel is dat dit soort tablets prijziger zijn en u daarbij ook een mobiel abonnement moet afsluiten of de simkaart van uw telefoon gebruiken.

Kom gerust eens langs in onze winkel voor advies
Wij hopen dat bovenstaande informatie nuttig voor u was. Heeft u toch nog vragen of twijfels over opties die nog niet benoemd zijn? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Graag willen samen met u kijken naar welke tablet voor u het beste is.
Bent u verder benieuwd wat Van Rosmalen ComputerDiensten voor u kan betekenen? Kom dan ook gerust eens langs of neem contact met ons op, via 038-3336124 of info@vrcd.nl.