Welke beveiliging past het beste bij mijn laptop/computer?

Er zijn twee verschillende soorten antiviruspakketten. Er zijn betaalde en onbetaalde versies. Het verschil zit hem in de functies. Het onbetaalde antiviruspakket zal uw computer of laptop vaak alleen scannen op malware en virussen. Bij een betaalde antiviruspakket zijn er vaak meer mogelijkheden zoals anti-spam, firewall, beveiligd internetbankieren en ouderlijk toezicht. Ook zal een gratis pakket vervelende reclame tonen. Ze willen dan dat u alsnog de betaalde versie gaat kopen.
Aangezien uw laptop/computer vaak beter beschermd wordt met een betaalde versie, raden wij u aan om toch hiervoor te kiezen.

Bent u op zoek naar een goede antivirusprogramma? Dan adviseren wij u te kiezen voor ESET. ESET wordt door velen gezien als één van de beste antivirusprogramma’s. (Bronnen zijn o.a.: https://kassa.vara.nl/nieuws/welke-antivirusscanner-is-het-best en http://www.topantivirus.nl/consumentenbond.asp). Wilt uw computer/laptop alleen beschermen tegen virussen, spyware of ransomware? Dan kunt u kiezen voor ESET NOD32. Om veilig te bankieren, raden wij ESET Internet Security aan. Wilt u meer informatie over ESET, klik dan op de volgende link: https://www.eset.com/nl/.

Wist u dat dat u ESET ook kan gebruiken voor android? Zo kunt u het tablet- en/of mobielgebruik van uw kind beschermen.